+36204464655 | info@kiralykertkerteszet.hu | 30% KEDVEZMÉNY A VIRÁGHAGYMÁKRA: KUPON30

+36204464655 | info@kiralykertkerteszet.hu | 30% KEDVEZMÉNY A VIRÁGHAGYMÁKRA: KUPON30

Virághagymák TAVASZ

Tavaszi virághagymáink minden év január elejétől rendelhetők a készlet erejéig!
A tavasszal ültethető virághagymákat áprilisban szállítjuk. Amennyiben hamarabb berékeznek a termelőktől a szállítmányok, a csomagok kiküldését március 15. után megkezdjük.

Áprilisban, amikor már eléggé felmelegedett a talaj és tartósan melegek a nappalok elkezdődhet a nyáron virágzó hagymások ültetése, a kert új arcának tervezése. 

A tavaszi hagymások levirágzását követően az évelők mellett ezek a növények fogják dísziteni az őszi fagyokig kertünket, melyekkel üde színfoltokat alakíthatunk ki a kertben való pihenés élvezéséhez. 

A hagymák és gumók ültetésénél mindig vegyük figyelembe a növény kifejlett magasságát. Ehhez viszonyítva határozzuk meg az ültetési mélységet. A magasabbra növő hagymásokat tegyük legalább 20-25 cm mélyre, hogy megelőzzük a virágok súlyától való kidőlést. Az egymástól való távolságra is a növény méreteinek megfelelően ügyeljünk. Ha kevés helyet hagyunk el, nem tudnak majd szépen fejlődni, virágot nevelni.

Kínálatunkban megtalálhatók többek között begóniák, dáliák, kardvirágok, liliomok, kannavirágok és sok más különlegesség is.