Regisztrált vásárlóknak

Pontgyűjtő rendszer

Regisztrált vásárlóink pontgyűjtő rendszerben vesznek részt, így a pontgyűjtő rendszerben résztvevő termékek megrendelése után felhasználói fiókukban pontok kerülnek jóváírásra. Minden pont 1 Ft-nak felel meg. A pontok felhasználásának minimum egysége: 100 Ft.

A pontgyűjtő rendszer csak a regisztrációt követően gyűjtött pontokat számolja, így a regisztrációt megelőző rendelések pontértékét nem tudjuk utólag jóváírni.

Törzsvásárlói rendszer

Törzsvásárlói rendszerünkben azon vásárlóink vehetnek részt, akiknek rendelési összegük webáruházunkban már elérte az 50 ezer Ft-os limitet. A rendelési összegek felülvizsgálata hetente egyszer, hétfőn történik.

Törzsvásárlóink 5% kedvezményt kapnak termékeink árából. A kedvezmény összegszerűen a kosárba lépve kerül feltüntetésre. A kedvezményre csak a jóváírást követően jogosult, így azon megrendelésében, mellyel a törzsvásárlói limitet meglépi még nem tudja felhasználni.

2021. januártól jelen webáruházunk működik. A korábbi webáruházunkban leadott rendelések adatbázisunkban továbbra is szerepelnek, azonban a kedvezményt (amennyiben a rendelések összege az 50 ezer Ft-ot elérte) csak regisztrált vásárlóinknak tudjuk jóváírni. Kérjük regisztrációt követően jelezze, amennyiben jogosult a kedvezményre.
Adatvédelmi szabályok értelmében a vásárlói regisztrációt és a kedvezmény jóváírását sajnos ennek hiányában nem tudjuk elvégezni.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.