+36204464655 | info@kiralykertkerteszet.hu | VIRÁGHAGYMA ELŐRENDELÉS - SZÁLLÍTÁS OKTÓBERTŐL!!!

+36204464655 | info@kiralykertkerteszet.hu | VIRÁGHAGYMA ELŐRENDELÉS - SZÁLLÍTÁS OKTÓBERTŐL!!!

Dáliák

A dáliák a nyári kertek ékszerei, varázslatos színvilágukkal és formagazdagságukkal a fagyokig vidámásgot csempésznek a kertekbe. Választhatunk az egészen törpe mérettől a több méteres óriásokig, így minden növénytársításba ajánljuk. 

A gumókat a fagyok elmúltával napos, meleg helyre ültessük. Árnyékos helyen nem fejlődnek szépen és kevesebb virágot nevelnek. A dáliák kihajtását követően 4-6 leveles korukban érdemes a hajtásokat visszacsípni, így bokrosabb növényünk és több virágunk lesz, sőt az időjárás viszontagságainak is ellenállóbb, kompakt bokrot alkotnak.

Dáliáink akkor lesznek a legszebbek, ha rendszeresen öntözzük. Az elnyílt virágokat vágjuk le, így növényünk az újabb virágok nevelésére fordítja az energiát. Az első fagyokat követően ássuk ki a gumókat és vigyük fagymentes, hűvös helyre.

Kínálatunkban a dáliák széles fajtaválasztékát megtalálja, mely összeállítás egyedülállóan gazdag. Megtalálhatók törpe, óriás virágú, kaktusz és pompon dáliák, a különleges és ritka bordó levelű változatok és a két méter magasra növő dáliafák is.