+36204464655 | info@kiralykertkerteszet.hu | VIRÁGHAGYMA ELŐRENDELÉS - SZÁLLÍTÁS OKTÓBERTŐL!!!

+36204464655 | info@kiralykertkerteszet.hu | VIRÁGHAGYMA ELŐRENDELÉS - SZÁLLÍTÁS OKTÓBERTŐL!!!

Hírek

Tavaszi virághagymák és évelők kiküldése folyamatban
2021.03.25 18:59

Kedves Megrendelőink!

Már dolgozunk a tavaszi hagymások és évelők csomagolásán, a héten a csomagküldést ígéretünkhöz híven megkezdtük.

Jövőhét folyamán a rendelések jelentős része még elindul, de a még hiányos rendelések csak Húsvét után kelnek útra.

Utolsó szállítmányunk összekészítésén dolgoznak a termelő raktárában, ez a legnagyobb, több mint 400 fajta, közel 35000 db hagymást és évelőt tartalmazó szállítmányunk. Számos hagymás közöttük fagyérzékeny, ezért a szállítás hamarabb nem volt kivitelezhető a fagyos éjszakák veszélye miatt, továbbá a fennálló járványhelyzet is számos ponton befolyásolja a folyamatot. Beérkezést követően a feldolgozás időt vesz igénybe, így az ezt érintő rendelések már csak Húsvét után indulnak el.

A rendelések összekészítésén folyamatosan dolgozunk, a csomagösszekészítésről e-mailben értesíteni fogjuk. Szállítási cím módosításra a csomagolásról kiküldött levélre válaszolva lesz lehetősége. A hosszú hétvégén igyekszünk a lehető legtöbb rendelést összekészíteni, hogy az Ünnepek utáni napon elindulhassanak.

Az elmúlt napokban sokan kerestek minket rendelésükkel kapcsolatban és a megkeresések során azt a következtetést vontuk le, sokan már elültetnék a hagymákat a földbe, de számos közülük egy hónap múlva kerülhet csak ki a kertbe. Ezzel kapcsolatban készítünk egy összefoglalót, mellyel próbálunk segíteni melyet mikor érdemes elültetni.

Amennyiben kérdése van rendelésével kapcsolatban, keressen minket bizalommal, hétvégén is elérhetőek leszünk.

Megértésüket és türelmüket kérjük!

Üdvözlettel:
Királykert csapat