Üdvözöljük webáruházunkban!

 

Kedves Vásárlóink és Követőink!
Szeptemberi menetrendünk változik, kérjük rendeléseiknél vegyék figyelembe!
ONLINE PIACTARTÁS
- Csoportukban az ONLINE PIAC szeptember 3-án megtartásra kerül, szeptember 10-én elmarad, ezt követően szeptember 17-én lesz az első.
DEBRECENI VIRÁGPIAC
- Helyi értkésetésünk a megszokott rendben szeptember 10-ig (szombat) fenntartjuk. A 37. héten (szeptember 12-től 18-ig) nem leszünk a virágpiacon. Ezt követően október végéig már csak szombatonként árusítunk, személyes átvételre csak ezekn a napokon lesz lehetőség.
RENDELÉSEK KISZÁLLÍTÁSA
- A rendelések kiszállítása a 36. héten (szeptember 5-től 7-ig) a megszokott rendben történik. A 37. héten (szeptember 12-től 18-ig) a csomagküldés szünetel, szerdai napon csak az előrendelt tételeket indítjuk el. A szünet előtti utolsó csomagindulás napja szeptember 7. (szerda), a szünet utáni első csomagindulási nap szeptember 19. (hétfő).
ELŐRENDELT CSEREPES ÉVELŐK
- A cserepes évelők szeptember második hetében érkeznek hozzánk, várhatóan a virágpiacon szeptember 8-10 között átvehetők lesznek (küldünk róla értesítést e-mailben). A kiszállításuk szeptember 19-én kezdődik.
HETI TŐZSDE KÍNÁLATOK
- A szerda esti tőzsde kínálat szeptember 7-én és 14-én elmarad. Várhatón a következő tőzsdekínálat szeptember 21-én kerül feltöltésre.
A szünet alatt telefonon korlátozottan leszünk elérhetők!
Megértésüket köszönjük!
Királykert csapat